Smart reklam med beachflaggor

Beachflaggor är något du kan ha, om du äger en verksamhet av något slag. Om du vill, gör reklam med beachflaggor, både ute och inne! Idag finns det många olika varianter av denna sorts flagga. De kommer i olika former, storlekar och material. Det finns en bra sida på nätet där du kan designa egna strandflaggor. Bland de modeller som de erbjuder finns:

  • Beachflaggor standard
  • Beachflaggor premium
  • Beachflaggor special

Dessa finns hos beachflagga.se. Deras standardflaggor är de mest prisvärda och finns i fem olika storlekar samt i 16 olika modeller. Det finns inga begränsningar när det gäller färger eller motiv, då de använder sublimeringstryck.

När det gäller premiumflaggorna så har den något bättre detaljer samt att den finns i fyra olika storlekar samt 27 olika modeller.

Specialflaggorna har två master samt att dessa finns i olika storlekar och modeller. De kan användas både utomhus och inomhus.

Hitta rätt beachflagga

Beachflaggor passar de allra flesta att använda till bra reklam. Dessa kan stå utanför butiker, restauranger, hotell och så vidare. De passar även bra att ha med om du ofta står på mässa eller är med på andra event. Med en bra beachflagga så syns du och det redan från långt avstånd. Då det finns så pass många olika modeller och storlekar, så finns det en strandflagga som passar alla. Trots dess namn så är det inte bara på stranden denna flagga är vanlig. Den går utmärkt att ha där du vill ha den! Om det är så att du vill sätta eget tryck på dina flaggor, så är det inte som helst problem!