Vape med eller utan nikotin

Det har aldrig varit lättare att sluta röka nu när det finns ett elektroniskt alternativ. Ett alternativ som består till största delen av vattenånga. För det är vad du vapar i dig, vattenånga blandat med smaker och nikotin. Dock kan du välja smaker helt utan nikotin för att få samma upplevelse men utan nikotinet. Vilket är det beroendeframkallande ämnet. Det gör att du med en vape kan gå från att röka till att sluta. Då känslan är densamma som att röka, du får i dig rök är det för många lättare än att använda tuggummin eller plåster.

Samtidigt har du chansen att välja vilken smak som helst. Alltifrån tobak till bubbelgum kan väljas. Det är helt upp till att välja det som bäst passar för dig och som gör upplevelsen bättre. Därför ska du prova på och se om det är något för dig. Du har inget att förlora och allt att vinna om du idag röker. Det är ett bättre alternativ och du kan själv minska styrkan på nikotinet för att helt vänja dig av med det.

Hitta en bra vape

Idag har det blivit väldigt enkelt att hitta en elektronisk cigarett. Du har gott om butiker på nätet som säljer både den och vätskorna. Samtidigt finns det också vanliga tobakshandlare som börjat sälja detta. Hitta en bra vape som gör att du kan gå ifrån att röka till att kanske en dag helt bli rökfri. För det är trots allt en möjlighet om du väljer att vapa istället för att röka. Du kan också då välja en smakkombination som verkligen passar för dig. Samtidigt kan du växla mellan tobaksmak och bubbelgum eller vattenmelon. Det är helt upp till dig och vad du tycker om.